Network Threat Protection

Het onderdeel Network Threat Protection scant inkomend netwerkverkeer op activiteit die kenmerkend is voor netwerkaanvallen. Wanneer Kaspersky Endpoint Security een poging tot netwerkaanval op de computer van een gebruiker detecteert, blokkeert het de netwerkverbinding met de aanvallende computer. Beschrijvingen van momenteel bekende soorten netwerkaanvallen en methoden om ze te bestrijden, worden via de databases van Kaspersky Endpoint Security geleverd. De lijst met netwerkaanvallen die worden gedetecteerd door het onderdeel Network Threat Protection wordt bijgewerkt wanneer de databases en de modules van het programma worden bijgewerkt.

In deze sectie

Network Threat Protection inschakelen en uitschakelen

Een aanvallende computer blokkeren

Adressen configureren die niet moeten worden geblokkeerd

De lijst met uitzonderingen voor blokkeren exporteren en importeren

Beveiliging tegen netwerkaanvallen configureren op type